g1zc-g3zc-vert

Stěrky v interiéru

Zaujaly vás dekorační stěrky v interiéru? Nebo si myslíte, že by k vám domu nešly? Každý z nás, kdo se rozhodne pro změnu ve svém interiéru, tak přemýšlí, co nového ve svém domově změnit. Někdo samozřejmě je konzervativní, a chce pouze obnovit to, co již má. Přemalovat, přetapetovat… zkrátka nechce nic měnit. Ale pokud chceme, aby náš domov dostal nový svěží nádech, tak radím, nebojte se trochu riskovat. Mrkněte na nové trendy. Nechte se inspirovat katalogy, brouzdejte na internetu, prohlížejte, pročítejte. Člověk se během let mění a samozřejmě se mění i styly co se mu líbí, je možnost nových materiálů a provedení. A stačí i takový redesign interiéru, tzn. například, že zařízení zůstane a vy dáte nový šmrnc vašim stěnám, udělá to ve výsledku strašně moc. 

Zdroj: Girorgio Graesan

Mě zaujaly a moc mě baví interiérové stěrky, designové stěrky, betonové stěrky nebo benátský štuk…. Každý tomu říká nějak. Jsem z nich přímo nadšená! A hned vám napíšu proč. Tak za prvé vypadají na stěně nádherně, luxusně. A je to takový focal point místnosti. Za druhé jsou neskutečně praktické, protože jsou omyvatelné. Za třetí si můžete vybrat z velkého množství barev, více než 200 odstínů, takže je zcela nepravděpodobné, že by jste si vy tu svoji nevybrali. Za čtvrté se dekorativní stěrky mohou aplikovat i do koupelen, kuchyní, na krby. Tedy na místa, kde je vlhko, výrazné teplo a tak… A za páté vlastnost, která nás opravdu potěší a to je dlouhá životnost, kterou dekorační stěrky mají.

Katalog všech barev si můžete prohlédnout zde:

https://gioia.giorgiograesan.it/uk/gamma-colori/

Dekorativní stěrky do koupelny? Opravdu ano. Jsou přeci omyvatelné A víte co je úplná paráda? Žádné spáry po stěnách. Zde se můžete podívat na realizaci koupelny a toalety, kde jsem použila dekorativní stěrky GIOIA Giorgio Greasan and Friends. Realizace – Artep Design

Mně se moc líbí, co tato italská firma Giorgio Greasan and Friends nabízí. Konkrétně v dnešním blogu vás seznámím s dekorativní perleťovou stěrkou GIOIA.

Velkým plusem této stěrky je, že se jedná o Ekologické a zcela přírodní malby pro váš domov.

Další výhody dekorativního perleťové stěrky Gioia:

  • luxusní vzhled
  • nádherné perleťové odstíny
  • možnost dobarvení dle potřeby na místě aplikace
  • možnost použití na velké množství druhů podkladů
  • vysoká omyvatelnost 
  • snadná aplikace 
  • při poškození se dá snadno a lokálně opravit
  • možnost aplikace i na krby
  • možnost aplikace i do vlhkého prostředí (koupelny)

Zde si můžete prohlédnout katalog dekorativního nátěru GIOIA.

Gioia – Giorgio Graesan & přátelé (gioia-giorgiograesan-it.translate.goog)

Fotogalerie GIOA. Podívat se můžete zde.

Gioia – Giorgio Graesan & přátelé

Zdroj Giorgio Greasan – stěrka GIOIA

Příště vám napíšu a ukážu ukázky dalších dekorativních interiérových stěrek např. štípaný kámen, benátský štuk a betonové stěrky Giorgio Greasan and Friends.

Na realizaci stěrek se můžete podívat zde: Realizace interiérů – Artep Design

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *